arata filtrele

Paste 2020 - Sejur Singapore & plaja Bali, 10 zile

Bucuresti
Agentia noastra iti propune o vacanta exotica de Paste in Singapore si Indonezia, doua dintre cele mai importante destinatii turistice ale Asiei de Sud-Est. Vei avea ocazia sa vizitezi metropola asiatica de renume Singapore si sa te relaxezi la plaja intr-una dintre statiunile de renume ale litoralului balinez.
vezi mai multe detalii
Plaja Cultura si Istorie
de la
EUR 158000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 8 nopti
17 Apr - 05 Nov, 2020
vezi detalii

Paste 2020 - Circuit Kuala Lumpur, Bali & Singapore, 13 zile

Bucuresti
Agentia noastra iti propune un circuit in trei dintre cele mai interesante tari asiatice: Singapore Indonezia si Malaezia. In primele zile ale calatoriei vei descoperi capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, un oras fascinant, ce imbina in egala masura modernul cu traditionalul. Vei pasi apoi pe teritoriul Indoneziei, pe Insula Bali, unde vei descoperi plajele din sudul litoralului. In finalul vacantei vei admira ultramodernul Singapore, cu zgarie norii sai ametitori, dar si cu peisajul sau natural intact.
vezi mai multe detalii
Plaja Cultura si Istorie Traditii si Obiceiuri
de la
EUR 165000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 10 nopti
14 Apr - 05 Nov, 2020
vezi detalii

Circuit Kuala Lumpur, Singapore & plaja Bali, 13 zile - ianuarie 2020 - plecare din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca
Agentia noastra iti propune un circuit in trei dintre cele mai interesante tari asiatice: Singapore, Indonezia si Malaezia. In primele zile ale calatoriei vei descoperi capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, un oras fascinant, ce imbina in egala masura modernul cu traditionalul. Vei pasi apoi pe teritoriul Indoneziei, unde te vei relaxa pe plajele din sudul litoralului balinez. Finalul vacantei il vei petrece admirand ultramodernul Singapore, cu zgarie norii sai ametitori, dar si cu peisajul sau natural intact.
vezi mai multe detalii
Plaja Cultura si Istorie Traditii si Obiceiuri
de la
EUR 209000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 10 nopti
18 Jan - 05 Nov, 2020
vezi detalii