LiveZilla Live Help
Adulti      CopiiDus    Dus-Intors

Abonare Newsletter

565 Eur
100 € *
Revelion 2015 Istanbul
  • twit
  • google
  • facebook
  • Yahoo!
  • linkedin
  • myspace


Servicii:


REVELION 2015 ISTANBUL

Autocar, 5 zile / 4 nopti

 

Perioada: 29.12.2014 - 02.01.2015

 

Hotel Lal 3* - 149 Euro + 329 Lei /persoana

Hotel Buyuk Hamit 4* - 189 Euro + 329 Lei /persoana

 

 

Ziua 1. Luni, 29.12.2014. BUCURESTI - ISTANBUL (645 km)

Ora 05.00 - Imbarcarea: Bucuresti

Ora 05.15 - Plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu - Ruse - Stara Zagora - Edirne - Istanbul.Sosire seara in Istanbul dupa 18:30 - tur panoramic Istanbul (se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri). Cazare la Hotel Lal 3* sau la Hotel Buyuk Hamit 4*.

 

Ziua 2. Marti, 30.12.2014. ISTANBUL

Mic dejun. Incepand cu ora 08:30, intreaga zi o dedicam descoperirii splendorilor fostei capitale otomane, unicul oras intins pe doua continente, locul in care doua lumi diferite si fascinante: Europa si Asia, se unesc. Vom incepe vizitarea orasului cu Biserica Bizantina Sfanta Sofia (Hagia Sophia) si Palatului Topkapi - fostul palat al sultanilor si actualul Muzeu National al Turciei, care adaposteste exponate unice: mana dreapta a Sfantului Ioan Botezatorul, sabia lui Stefan cel Mare, toiagul lui Moise, sabia lui David. Continuam cu Piata Sultanahmet: Moscheea Albastra (Sultanahmet Mosque), Hipodromul si Basilica Cisterna. Dupa-amiaza timp liber.

 

Ziua 3. Miercuri, 31.12.2014. ISTANBUL - Insula Printului

Mic dejun. Timp liber in Istanbul pentru vizite individuale sau croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada - Insula Printului (include turul insulei cu trasura si masa cu specific pescaresc). Insula Printului face parte dintr-un lant de noua insule, dintre care patru sunt mai importante: Buyukada, Heybeliada, Burgazada si Kinaliada. Pe tot parcursul plimbarii, care dureaza o ora si jumatate, se pot admira malul european si asiatic al Istanbulului. Pe insula vom face o plimbare cu trasura pentru a admira strazile inguste, ticsite de tarabele cu fructe si peste proaspat (program optional cu durata aproximativa 08:30 - 17:00). Seara (optional) vom participa la masa festiva de Revelion la Restaurantul Gar Music Hall (www.garmuzikhol.com).

 

Ziua 4. Joi, 01.01.2015. DOLMABAHCE - Croaziera pe Bosfor

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sugeram vizita la Palatul Dolmabahce (Versailles-ul Istanbulului), unul dintre cele mai fascinante palate din lume, construit in secolul 19, fosta resedinta a liderului suprem Mustafa Ataturk (Se spune ca Dolmabahce a costat 5 milioane de galbeni, echivalentul a 35 tone de aur!). La ora 14:00 intalnire cu ghidul roman pentru croaziera pe stramtoarea Bosfor, care desparte marea Neagra de marea Marmara (aproximativ 90 -120 minute incepand cu ora 15:00) - parcurgandu-se un traseu interesant pe malul European, pana la cel de-al doilea pod peste Bosfor(Fatih Sultan Ahmet) si retur pe partea Asiatica. Se pot admira: podul Galata si Turnul Galatei, Yenikapi Camii, zidurile palatului Topkapi, palatul Dolmabahce etc. Dupa-amiaza timp liber pentru shopping intr-unul din marile centre de cumparaturi: Marele Bazar - cel mai pitoresc loc de shopping din Istanbul, un loc foarte cautat de turisti, acoperind o suprafata de marimea unui oras, unde va puteti tocmi pentru tot si Bazarul Egiptean - renumit pentru multitudinea condimentelor, ierburilor aromatice si arome. Mai puteti opta si pentru alte zone comerciale: strazile Isstiklal Caddesi, Tesvikiye Caddesi sau pietele Piata Horhor, Cukurcuma Sokagi.

 

Ziua 5. Vineri, 02.01.2015. ISTANBUL - EDIRNE - BUCURESTI (690 km)

Mic dejun. Plecare din Istanbul in jurul orei 09:30 pe ruta Edirne - Ruse. Popas in Edirne pentru a vizita Moscheea Selimiye considerata a fi emblema orasului. Timp liber pentru cumparaturi. Continuam drumul spre tara. Sosire seara tarziu (in functie de conditiile de trafic, formalitati vamale, vreme, etc) la aproximativ ora 23:00 in Bucuresti

 

VARIANTE CAZARE

 

Hotel Lal 3* / http://www.hotellal.com/contact.html

Hotelul Lal este situat la 2 km de Marele Bazar renumit si are camere dotate cu aer conditionat si acces gratuit la Wi-Fi. Statia de tramvai Yusufpasa este situata la aproximativ 2 minute de mers pe jos. La 2,7 km veti gasi cartierul istoric Sultanahmet, unde se afla Hagia Sofia, Moscheea Albastra si Cisterna Bazilica.

 

Hotel Buyuk Hamit 4* / http://hotelbuyukhamit.com/

Hotel Buyuk Hamit este situat in centrul cartierului Laleli, la doar 150 de metri de statia de tramvai Aksaray si la 50 de metri de Moscheea Laleli. Fiecare cameră include TV LCD, aer condiţionat şi minibar. Zona Sultanahmet se afla la 2 km de hotel si oferă atractii precum Moscheea Albastra, Hagia Sophia, Palatul Topkapi si Marele Bazar. Statia de metrou Aksaray este la doar 650 de metri.

 

TRANSFERURI DIN TARA:

Oras

Loc imbarcare

Ora plecare

Tarif

Bucuresti

Autogara EUROPA TRAVEL - Calea Grivitei nr. 158

06:00

-

Brasov*

Benzinaria Mol (Hotel Cubix)

02:15

20 Euro

Sinaia*

Gara Sinaia

03:00

20 Euro

Campina*

Banesti

03:40

15 Euro

Ploiesti*

Petrom Metro

04:15

10 Euro

Constanta**

Stadion CFR (capat troleu)

02:30

25 Euro

Cluj Napoca**

Sala Sporturilor

21:00

40 Euro

Sebes**

Petrom str. Drumul Sibiului

23:30

30 Euro

Sibiu**

Motel Petrom - Pod Cibin

00:30

20 Euro

Pitesti**

McDonald`s Gara

04:30

10 Euro

 

Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita.

Transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus sau autocar, in functie de marimea grupului.

*Transfer valabil minimum 6 pasageriInclude

• Transport cu autocar licentiat, aer conditionat, video;
• 4 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul la Hotel Lal 3* sau Hotel Buyuk Hamit 4*;
• Croaziera pe Bosfor (este oferita de catre agentie, cu titlul gratuit);
• Ghid roman insotitor si ghid local pentru ziua 2.Servicii neincluse

• Intrarile la obiectivele turistice (tarife informative):
- Moscheea Selimiye: Gratuit;
-Moscheea Albastra: Gratuit;
- Basilica Cisterna: 8 Euro;
-Biserica Sf. Sofia: 9 Euro;
- Palatul Topkapi + Haremul Sultanului: 15 Euro;
- Palatul Dolmabahce: 9 Euro;

• Masa festiva de Revelion: 125 Euro/adult si 115 Euro /copil 6-12 ani;

• Excursii optionale (minim 20 participanti):
- Croaziera Marea Marmara spre Buyukada - 50 Euro/persoana (Include turul insulei cu trasura si masa de pranz);
*Croazierele se vor putea realiza doar in fucntie de vremea din perioada sejurului.Reduceri / Suplimente

Supliment single: 100 Euro;
Copii 6 - 12 ani: reducere 20 EuroAlte Informatii

Grup minim: 30 persoane.
Informatiile privind meniul pentru masa festiva de Revelion for fi afisate pana in 01.11.2014.
Acte necesare: Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Ghidul poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
Pentru zilele 2, 3 si 4 nu se pune la dispozitie transport autocar. Deplasarile se vor face pietonal sau cu transportul local.
Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali (conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa oferse servicii in interiorul oraselor, muzeelor, monumentelor etc, astfel ghizii romani vor putea oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar).
Tarife la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.
Cerere oferta