LiveZilla Live Help
Adulti      CopiiDus    Dus-Intors

Abonare Newsletter

565 Eur
100 € *
PRAGA, Viena si Castelele Boemiei
  • twit
  • google
  • facebook
  • Yahoo!
  • linkedin
  • myspace


Servicii:


8 zile : Szentendre, Visegrad, Esztergom, Viena, Abatia Melk, Cesky Krumlov, Konopiste, Praga, Karlstein,KarlovyVary,Dresda, Brno, Pestera Punkva, Bratislava

 

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA(895 km)     

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.

 

Ziua 2. BUDAPESTA- Szentendre, Visegrad, Esztergom - VIENA (275 km)

Dupa micul dejun, excursie pe Valea Dunarii, cu superbele orase amplasate Intr-un cadru natural unic: Szentendre, Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Esztergom (Catedrala Incoronarii regilor Ungariei). Traseul continua spre Viena pentru vizitarea Palatului Schonbrunn si a gradinilor acestuia. Urmeaza un tur panoramic de oras  pentru a admira frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera. Seara cazare la Viena. Optional (26 euro), cina traditionala In pitorescul cartier Grinzing.

 

Ziua 3. VIENA- Abatia MELK- CESKY KRUMLOV- KONOPISTE- PRAGA  (310 km)                                 

Mic dejun. Plecare spre Praga. In drumul spre capitala Cehiei, scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Traseul continua cu vizitarea a doua din cele mai reprezentative castele din Boemia: Cesky Krumlov,inclus In patrimoniul UNESCO datorita spectaculoasei amplasari Intr-un cot al raului In forma de potcoava si Castelul Konopiste, devenit celebru ca resedinta a lui Franz Ferdinand, mostenitorul tronului Austro - Ungariei, a carui asasinare la Sarajevo a dus la declansarea Primului Razboi Mondial. In cursul serii, sosire si cazare la Praga, la hotelul de 3 sau 4 stele solicitat.

 

Ziua 4. PRAGA, orasul de aur

Mic dejun. Praga gazduieste anual milioane de turisti atrasi de splendida armonie arhitecturala a diferitelor stiluri din epoci diverse. Incepem turul de oras cu Manastirea Loreta, Hradul- considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfantul Vit, Ulita Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achita intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc, etc. Dupa amiaza, program liber la dispozitia turistilor In Piata Vaclavske pentru a cumpara o multime de cadouri celor dragi. Seara optional, croaziera fara cina pe Vltava 12 € (11 € supliment pt. cina). Cazare la acelasi hotel In Praga.

 

Ziua 5. PRAGA - KARLSTEIN - KARLOVY VARY - PRAGA

Mic dejun. Timp liber In Praga sau excursie optionala (Karlovy Vary- Karlstein 25 + 10 €) la Karlovy Vary care a devenit faimoasa prin izvoarele sale termale, fiind o populara destinatie turistica printre celebritatile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba si noi pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri Intalnite In cale. La Intoarcerea spre Praga, vizitam renumita fabrica de cristaluri de la Nizbor, situata foarte aproape de Castelul Karlstein. Turistii care nu doresc vizitarea fabricii vor fi transportati cu autocarul la Castel si vor avea timp la dispozitie pentru vizitarea individuala a acestuia. Intoarcere la Praga pentru cazare.

 

Ziua 6.DRESDA - incursiune In lumea barocului

Mic dejun. Timp liber In Praga sau optional excursie (30 euro) In Germania la Dresda. Aici superbele edificii In stil baroc si rococo, au fost aproape In totalitate distruse In timpul bombardamentelor de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Unele lucrari de restaurare, inclusiv la cladirile Operei, Domului si a Palatului Zwinger, au redat orasului farmecul de odinioara. Intoarcere la Praga pentru cazare.

 

Ziua 7. PRAGA - BRNO-Pestera PUNKVA - BRATISLAVA- BUDAPESTA (525 km)

Mic dejun. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite In Brno si Bratislava. Din Brno puteti opta (10 euro) pentru excursie la Pestera Punkva, cea mai vizitata pestera a Moraviei, datorita plimbarii romatice cu barca pe raul subteran Punkva. Seara sosire la Budapesta. Optional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croaziera fara cina (15 € supliment pt. cina) pe Dunare (14 €), avand inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare In Budapesta.

 

Ziua 8. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, In functie de trafic si formalitatile vamale.

 

DATE de PLECARE 2014

 

16.04, 28.04, 11.05, 25.05, 12.06

29.06, 10.07 07.09, 15.09

19.07, 05.08 13.08, 29.08

Supl. SINGLE

COPII

6-12 ani

Hotel 3*** In PRAGA

loc In DBL

255 €

259 €

265 €

125 €

235 €

Hotel 4**** In PRAGA

279 €

285 €

289 €

139 €

259 €

 

 

Hotel OLYMPIC Tristar 3* (sau similar) e situat aproape de centrul orasului, la 5 min. de statia de metrou linia B si doar cateva statii de centru. Hotelul ofera restaurant,  parcare, room service. Camerele au telefon, TV satelit si baie cu dus. http://en.olympik.cz/tristar .

 

Hotel OLYMPIC Prague 4* (sau similar) este amplasat la cateva zeci de metri fata de Olympic Tristar, aproape de centrul orasului si la cativa pasi de statia de metrou.  Renovat si modern remobilat, hotelul dispune de restaurante, bar, magazine de suveniruri, exchange, si de 319 camere echipate cu baie proprie, aer conditionat, TV-sat, radio, telefon, minibar, seif. http://en.olympik.cz/olympik .

 Include

- transport cu autocar modern cu climatizare, clasificat 2- 4*- 7 cazari cu mic dejun In hoteluri de 3- 4*- vizitele cuprinse In program;- ghid Insotitor din partea agentiei pe traseu.Servicii neincluse

• asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali;
• deplasarea In Grinzing, transportul local In Viena sau Praga
• excursii optionale (Autocarul deserveste si grupul sosit cu avionul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri): Cina In Grinzing, Karlovy Vary- Karlstein, Croaziera pe Vltava, Dresda, pestera Punkva, Croaziera la Budapesta, toate min. 30 turisti.Oferte speciale

GRATUIT– excursia pe Valea Dunarii: Esztergom, Visegrad, Szentendre
50% REDUCERE– Croazierele (fara cina) pe Vltava si pe Dunare
50% REDUCERE pt. Dresda la achitarea exc. Karlovy Vary+KarlsteinReduceri / Suplimente

REDUCERI de pana la 15%*(* prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza):
PRIMII 5 : 5 % REDUCERE pentru primii 5 turisti Inscrisi In fiecare excursie pana la 15.01.2014
INSCRIERE Early Booking 5% REDUCERE pentru achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 15.01.2014
REDUCERE 3–10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi plecare) – vezi conditii Inscriere
REDUCERE 3–5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante)
REDUCERE 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de Imbarcare In autocarAlte Informatii

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

Autocarul va prelua turistii sositi la Praga cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse In program. Compania de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii, ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiaza de reducere doar pt. cazare In camera cu 2 adulti. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Grup minim 35 pers.

Imbarcari sau transferuri gratuite din Arad-Bacau-Braila-Brasov-Buzau-Campina-Constanța-Craiova-Cluj-Focsani-Galați-Iasi-Ploiesti-Piatra Neamt-Pitesti-Sebes-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Suceava-Tg. Mures-Timisoara-Rm. Valcea.
Transfer contra cost din celelalte orase ale tarii.
Daca turistii se Imbarca dintr-o alta localit. decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile Inainte de data plecarii agentia la care s-au Inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile Inainte se vor face numai In functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE pt. MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 7 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE In functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

Taxa de rezervare 5 euro / pers. / sens pentru oratele marcate cu fond galben din tabelul urmator:

Punctele de Imbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:

BUCURESTI - Parcare Piata Victoriei - 05.45
IASI - Palatul CULTURII - 05.00
BUCURESTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
SUCEAVA - Parcare hotel Bucovina – 05.30
BACAU - Parcare Stadion Municipal - 06.00
SF.GHEORGHE - Petrom V- iesire spre Brasov - 08.00
PIATRA NEAMT – Parcare hotel Central – 07.00
BRAILA - Intrarea In parcarea CARREFOUR - 04.30
PLOIESTI - Petrom METRO - 07.00
CAMPINA - Banesti (“La avion”) - 07.30
BRASOV - McDonald's Calea Bucuresti 09.00
SIBIU - Intrarea In parcarea OBI (pe centura) - 11.30
GALATI - McDonald's - 04.00
SEBES - Farmacia HELPNET - 12.00
BUZAU - Parcarea PETROM Pod Maracineni – 06.00
FOCSANI – Parcare Stadion Unirea – 04.30
CONSTANTA – Intrarea in parcarea Kaufland – 03.30
DEVA - McDonald's GARA - 14.00
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucuresti - 06.30
CLUJ - Intrarea In parcarea Polus Mall- 13.30
SLATINA - Parcare Hotel Parc - 08.00
TG. MURES - Intrarea in parcarea Promenada Mall – 11.30
ORADEA - Intrarea in parcarea SELGROS - 18.00
TIMISOARA - Intrarea In parcarea REAL Calea Aradului- 15.00
ARAD- Gara Centrala - 16.00
PITESTI - McDonald's Gara - 07.00
RM. VALCEA - Benzinaria Dacos - 08.30

Turistii cu domiciliul In Baia Mare, Satu Mare si Oradea, pot solicita Imbarcare si debarcare la BUDAPESTA (fara cazare si mic dejun In prima si ultima zi) si obtin o REDUCERE de 75 euro (necumulabila) din pretul de catalog: IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, In functie de posibilitatile de Incadrare In graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

Punctele de Imbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraselor din tara:

SLOBOZIA - PETROM intrare dinspre Drajna
CALARASI - Gara Centrala
BOTOSANI - Intrarea In parcarea ALTEX
BISTRIȚA - Intrarea In parcarea KAUFLAND
TULCEA - Intrarea In parcarea KAUFLAND
TIRGOVISTE - Benzinaria Agip Pavcom
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
TIRGU JIU - Benzinaria PETROM Castelul de Apa
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
BARLAD - Benzinaria MOL
VASLUI - Parcare hotel Racova
DROBETA - ROMPETROL- iesire spre Craiova.


Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de Imbarcare cu cca 15- 30 min. Inainte de ora comunicata.
Orele sunt estimative, In functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile Inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii In orasul dumneavoastra).
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care Intarzie la Imbarcare.
Cerere oferta