LiveZilla Live Help
Adulti      CopiiDus    Dus-Intors

Abonare Newsletter

565 Eur
100 € *
Piata de Craciun la VIENA
  • twit
  • google
  • facebook
  • Yahoo!
  • linkedin
  • myspace


Servicii:


VIENA IMPERIALA - Piata de Craciun 

Shopping la Shopping City Sud (SCS) & Outlet Parndorf 

28.11 – 02.12.2015, 5 zile

 

Patrundeti in atmosfera Pietelor de Craciun pentru a va hrani sufletul cu bucurie.

Inca din Evul Mediu, locuitorilor din Viena li s-a acordat acest privilegiu de a organiza o „piata de Craciun”. Gustati din farmecul acestei sarbatori cu o veche traditie, plimbandu-va pe strazile impodobite cu decoruri deosebite si ascultand corurile de colinde.

Piata de Craciun de la Primarie este cea mai renumita si va ofera momente de neuitat. 

 

 

Ziua 1:

BUCURESTI - PITESTI – SIBIU - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti ~ ora 05.30. Scurt tur panoramic cu autocarul in Budapesta: Piata Millenium cu Monumentul Eroilor, Bd. Andrassy, Parlamentul, Palatul Regal, Bastionul Pescarilor, Biserica Matei Corvin, Podul cu Lanturi. Cazare Budapesta – Hotel ACHAT PREMIUM BUDAPEST 4* / similar

 

Ziua 2:

BUDAPESTA – VIENA
Mic dejun. Deplasare spre Viena. Sosire la Viena, unde vom face un tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez: Palatul Urania, Cladirea fostului Minister de Razboi, Hotel Imperial, Opera de Stat, Parcul cu statuia lui Strauss – fiul, Parlamentul, Primaria,Universitatea, Biserica Votiva. Urmeaza vizita pietonala care ne introduce in atmosfera de sarbatoare a Craciunului – eveniment cu o traditie de peste sapte secole, ce se desfasoara an de an intre 15 noiembrie si 24 decembrie. Cele mai importante piete din oras – Piata Primariei, Piata Palatului Schonbrunn, Piata Operei – devin “Piete de Craciun”, in care mirosurile de castane coapte, turta dulce, punch, vin fiert, colindele traditionale ale corurilor ambulante si cantareti amatori, totul ne imbie la pasi de dans pe strazile populate de miile de vizitatori. Turul pietonal va poarta pasii prin curtile interioare ale Palatului Imperial Hofburg, catre Domul Sfantul Stefan – emblema Vienei, una dintre cele mai frumoase catedrale din Austria. Timp liber pentru vizite individuale si delectare in atmosfera de sarbatoare a Pietei de Craciun din Piata Maria Tereza sau din Piata Primariei. Cazare Viena – Hotel AUSTRIA TREND ANANAS WIEN 4* / similar

    

Ziua 3:

VIENA

Mic dejun.Dimineata, se viziteaza Palatul Schonbrunn, reprezentativ ca centru al monarhiei, triumf al stilului rococo. Deplasare spre Shopping City Sud (SCS), unul dintre cele mai renumite centre comerciale din Viena. Intoarcere in centrul Vienei, pentru plimbari individuale saucumparaturipe vestita strada comercialaMariahilferstrasseCazare Viena - Hotel AUSTRIA TREND ANANAS WIEN 4* / similar

    

Ziua 4:

VIENA – BUDAPESTA

Mic dejun.Deplasare spre Budapesta, cu oprire la Outlet Parndorf. Continuam traseul spre Budapesta, unde va propunem o croaziera pe Dunare cu cina inclusa (30 euro, grup minim 25 persoane). Cazare Budapesta – Hotel EXPO CONGRESS BUDAPEST 4* / similar

 

Ziua 5:

BUDAPESTA – SIBIU – PITESTI - BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre tara pe acelasi traseu. Sosire in cursul serii, in functie de trafic.

 

 

Tarif: 220 euro      

Supliment camera SINGLE: 84 euro 

 Include

 transport autocar
 4 cazari cu mic dejun la hoteluri 4*
 tur panoramic cu autocarul in Budapesta si Viena
 vizita pietonala a centrului istoric al Vienei
 deplasare pentru vizita Palatului Schonbrunn
 deplasari si oprire la Shopping City Sud (SCS) si Outlet Parndorf
 ghid insotitor din partea agentieiServicii neincluse

 intrarile la obiectivele turistice sau ghizii pentru acestea
 alte servicii decat cele mentionate in program ca fiind incluse
Alte Informatii

ACTE NECESARE: pasaport sau Carte de Identitate valabile
Se recomanda asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

Plecare din BUCURESTI – Cartier Militari, Statia Metrou Lujerului
Puncte imbarcare: PITESTI, RM. VALCEA, SIBIU / Vestem, DEVA, ARAD


NOTA:
- Tarifele sunt valabile pentru grup minim de 38 persoane. In cazul in care nu se intruneste numarul minim si sunt numai intre 32 – 37 platitori, pretul pachetului creste cu 10 €/persoana. Aceasta conditie este acceptata de cei inscrisi la excursie automat la semnarea contractului de prestari servicii turistice.
- Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2%, comision de risc valutar).
- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
- In cazul in care autoritatile nu permit turistilor iesirea din tara sau accesul in tarile de pe traseu, agentia nu are niciun fel de obligatie, iar costul excursiei nu se ramburseaza.
- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective.
In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intodeauna cel pentru camera standard! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard va rugam sa accesati pagina web a hotelului.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam ca, in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
- Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
- Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi imbolnaviri / deces, furtul / distrugerea pasaportului / cartii de identitate.
- Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca. Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.
- Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual sau carte de dentitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii, ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro
Cerere oferta