LiveZilla Live Help
Adulti      CopiiDus    Dus-Intors

Abonare Newsletter

565 Eur
100 € *
City Break Istanbul autocar
  • twit
  • google
  • facebook
  • Yahoo!
  • linkedin
  • myspace


Servicii:


CITY BREAK ISTANBUL

la intalnirea dintre doua continente: Europa si Asia

05 - 08 martie 2016

 

Tarif promotional*: 115 EURO/persoana/loc in dubla

 

„Istanbul, un oras fascinant construit pe doua continente, divizat de Stramtoarea Bosfor. Este unul dintre cele mai mari orase din lume, un oras modern combinat cu un oras traditional, un creuzet al multor civilizatii si persoane diferite. In  2010 Istanbulul a fost ales de catre Uniunea Europeana „Capitala Europeana a Culturii”. Din 1923 cand Turcia a devenit Republica, Istanbul a continuat sa creasca, astazi populatia sa ajungand la peste 17 milioane de locuitori. Acest lucru face din Istanbul cel mai mare oras al Turciei si unul dintre cele mai mari orase din lume.”

 

Ziua 1 – sambata: 05.03 BUCURESTI – EDIRNE - ISTANBUL

Plecare din Bucuresti - zona Timpuri Noi la ora 07.00 pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Razgrad - Yambol - Edirne - Istanbul. Oprire in Edirne pentru a vizita Moscheea Selimiye si bazarul local. Sosire in Istanbul in cursul serii, cazare la Hotel Fuar 3* situat ultracentral, la 200 metri de piata Aksaray.


Ziua 2 – duminica: 06.03 ISTANBUL

Mic dejun. Tur pietonal, in care alaturi de insotitorul de grup si de ghidul local se viziteaza: Bazilica Cisterna, Obeliscul lui Theodosius si Fantana Germana a lui Wilhem al II-lea, Moscheea Albastra (monumente ce decoreaza astazi fostul Hipodrom), Sfanta Sofia, Dupa-amiaza optional - Croaziera pe Bosfor combinata cu o trecere pe malul asiatic si cu contemplarea asfintitului de pe Dealul Camlica, cel mai inalt punct de pe malul Bosforului.

Ziua 3 – luni: 07.03 ISTANBUL

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi in Marele Bazar, Bazarul de condimente, in magazinele din jur si in mall-urile orasului. Nu trebuie omisa vizitarea Palatului Topkapi (fosta resedinta a sultanilor otomani in care sunt expuse relicve islamice sacre, portenaluri, arme etc). Pentru seara va sugeram o vizita in Taksim - inima modernului Istanbul si principala zona de leisure a acestuia; se poare ajunge in numai 10 minute cu metroul, de langa hotel.


Ziua 4 – marti: 08.03 ISTANBUL – BUCURESTI

Mic dejun. Pana la amiaza timp pentru vizite individuale si shopping; in special pentru doamne, dupa-amiaza plecare cu autocarul catre FORUM - cel mai mare mall din Europa unde vom aloca cca 4-5 ore pentru shopping dar si pentru vizitarea impresionantului acvariu. Plecare spre Romania in jurul orei 21.00, sosire in Bucuresti in cursul diminetii de miercuri. Ca si program alternativ pentru aceasta zi propunem vizitarea Insulei Printului (situata in Marea Marmara, la cca o ora de mers cu vaporul) urmand ca seara sa se faca jonctiunea cu restul grupului la Forum (deplasarea facandu-se pe cont propriu, cu metroul ori taxi-ul)

 

Tarif promotional*: 115 euro/persoana/loc in dubla

 Include

-transport cu autocar clasificat international, cu aer conditionat
-3 nopti cazare in Istanbul, Hotel Fuar 3*, http://www.fuarhotel.com/
-3 mic dejunuri
-insotitor de grupServicii neincluse

-programele optionale
-taxele de intrare la obiectivele turistice si ghizii locali
-asigurarea medicala sau stornoReduceri / Suplimente

- supliment single 35 euro;
- reducere a 3-a persoana in camera 10 euroInformatii suplimentare tarife

*Tarifele prezentate sunt valabile pentru un numar limitat de camere si sunt valabile pana la epuizarea acestoraAlte Informatii

NOTA: Cetatenii romani care calatoresc in scop turistic in Turcia nu au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat, dar nu pot intra sau tranzita cu cartea de identitate, ci numai in baza unui pasaport valabil. Valabilitatea minima a pasaportului trebuie sa fie de 6 luni de la data reintoarcerii in Romania. De asemenea, pasaportul trebuie sa detina file libere pentru aplicarea de stampile, in caz contrar autoritatile de frontiera refuzand accesul pe teritoriul Turciei.
Cerere oferta