LiveZilla Live Help




Adulti      Copii











Dus    Dus-Intors

Abonare Newsletter

565 Eur
100 € *
Circuit Singapore-Malaezia-Indonezia cu sejur in Bali
  • twit
  • google
  • facebook
  • Yahoo!
  • linkedin
  • myspace


Servicii:


OFERTĂ SPECIALĂ !

16 zile:  Malacca, Kuala Lumpur, Jakarta, Yojakarta, Borobudur, Bali, Celuk, Mas, Ubud, Kintamani, Tanah Lot, Singapore




Ziua 1. BUCUREŞTI-SINGAPORE 

Întâlnire cu ghidul însoţitor la ora 15:30 în aeroportul Otopeni pentru zborul Bucureşti- Singapore via Doha.  Noapte la bord.

 

Ziua 2. SINGAPORE-MALACCA

Ajungem in cursul dupa amiezii in Singapore, o metropola moderna foarte curata, inconjurata de parcuri verzi si atent ingrijite, ce ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului, o experienta contrastanta intre nou si vechi. Ne vom deplasa cu autocarul circa 3 ore spre Malacca,cel mai vechi oraş al Malaeziei. Timp liber la dispozitie. Cazare in Malacca.           

 

Ziua 3. MALACCA-KUALA LUMPUR 

Mic dejun. În oraşul Malacca, patrimoniu UNESCO, veţi regăsi influente ale unor civilizaţii europene ca cea portugheză, olandeză şi britanica. Vizităm Piaţa Olandeză cu Biserica lui Hristos, cea mai veche biserică protestantă din din Malaezia, Turnul cu Ceas  alături de fântâna realizată în memoria Reginei Victoria, Templul Chinez Cheng Hoon Teng, funcţional încă din 1645. Portughezii au construit aici prima şcoală modernă din Malaezia, în cadrul Bisericii Sfântul Paul, pe care o vizitam. La amiaza, deplasare cca 2 ore cu autocarul spre Kuala Lumpur, capital Malaeziei. Incepem vizita cu un tur de oras si vom admira Turnurile Gemene Petronas, o inovatie a arhitecturii, constructie inalta de 452 m si 88 de etaje. Parasim partea moderna a oraşului, pentru a ne îndrepta spre Piaţa Independenţei şi Oraşul Cafelei, iar pe traseu descoperim frumuseţea Palatului Regal, Monumentul Naţional, Clădirea Sultanului Abdul Sama si Moscheeea Naţională. Cazare in Kuala Lumpur

 

Ziua 4. KUALA LUMPUR- JAKARTA

Mic dejun.In cursul diminetii, continuam turul spre Piaţa Centrala şi Zona Pietonala Kasturi, centru de arta artizanala. Descoperim temple de o importanţă deosebită în cultura malaeziană: Templul hindus Mariamman, cel mai vechi templu din oraş şi Templul Chinezesc Sin Sze Si Ya, acesta din urmă datând din anul 1864. Pana la amiaza, timp liber la dispozitia turistilor, pentru vizite individuale si shopping. Transfer la aeroport pentru a ne îmbarca în zborul catre capitala Indoneziei. Cazare în Jakarta.

 

Ziua 5. JAKARTA

Mic dejun. Tur de oras in Jakarta: Muzeul National, Monumentul National, Palatul Merdeka, Moscheea Istiqlal si Catedrala. Timp liber la dispozitie. Dupa amiaza vizitam Taman Mini Indonesia Indah, pentru a admira traditiile si stilurile arhitecturale indoneziene din diferitele perioade istorice. Cazare in acelasi hotel din Jakarta.

 

Ziua 6.JAKARTA- JOGYAKARTA

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor catre Yogyakarta. Intalnire cu reprezentantul local si plecare spre Prambanan pentru a vizita cel mai important templu hindus, care dateaza din sec. al IX-lea, restaurat cu acuratete dupa secole de totala parasire, pentru a putea fi admirata in prezent perfecta simetrie, gratia si detaliile sculpturale. Cazare in Jogyakarta      

                                                                                      

Ziua 7. JOGYAKARTA- BOROBUDUR

Mic dejun.  Excursie de o zi in care se viziteaza Templul Borobudur, cel mai mare templu budist din lume, construit in sec VIII, fiind si cel mai vizitat monument din Indonezia. Apoi, la intoarcere spre oras, oprim pentru a admira Templul Mendut. Ivizitam complexul Kraton cu Palatul Sultanului, gradinile, Marea Curte si Resedinta, care redau opulenta vietii familiei sultanului. Urmeaza Piata de pasari Pasar Ngasem, Castelul de Apa Taman Sari si manufacturile de baticuri, argintarie si marochinarie. Seara, optional spectacol de balet Ramayana, un important dans local bazat pe un poem hindus ce reda povestea regelui Rama. Cazare în Jogyakarta.

 

Ziua 8. JOGYAKARTA- BALI

Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru a ne îmbarca în zborul catre Denpasar. Bali sau Insula Zeilor, paradisul pe pamant, loc verde, plin de flori si de culoare, unde ritmul vietii nu este nici rapid, dar nici plictisitor de incet, unde oamenii traiesc in armonie cu zeii, oferindu-le flori si fructe si primind in schimb un pamant roditor si o vreme calda.Tara a florilor si fructelor, recunoscuta pentru plajele marginite de palmieri, minunatele lagune ce ascund recifi de corali, vulcanii ce se inalta spre cer, Bali e locuita de o populatie cu traditii unice in muzica, dans, pictura, sculputura si arhitectura. Cazare in Bali.

 

Ziua 9. BALI-CELUK-MAS-UBUD-KINTAMANI 

Mic dejun.  Timp liber pt. plaja sau excursie optionala pt. a cunoaste traditiile si frumusetile insulei, ca dansul Barong & Keris, ce reda eterna lupta intre bine si rau. Excursia continua cu Celuk, renumit centru de bijuterii de aur si argint, Mas – centrul obiectelor de artizanat sculptate in lemn, Ubud – centrul cultural al artelor si mestesugurilor din Bali. Urmeaza Goa Gajah (Pestera Elefantului). In zona nu au existat elefanti insa pestera si-a luat numele de la raul Petanu, aflat in apropiere, cunoscut candva sub numele de raul Elefantilor.Ajungem laIzvorul Sfant Tirta Empulaflat in partea de nord, despre care se crede ca are puteri magice (supranumit Fantana Tineretii), apoi la Muntele si Lacul Batur unde vom avea o vedere de ansamblu asupra zonei Kintamani. Cazare in Bali.                                                                                               

 

Ziua 10. BALI

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional, croaziera de o zi spre insula Lembongan. Calatoria dureaza o ora si jumatate pe sens, oferind posibilitatea de a descoperi un adevarat paradis pentru relaxare si petrecere a timpului liber. Se pot face excursii in interiorul insulei, plimbari in barci cu fundul de sticla sau pur si simplu plaja. Intoarcere cu catamaranul in Bali si cazare la acelasi hotel.     

                                                         

Ziua 11. BALI- Tanah Lot 

Mic dejun. Dimineata timp liber pentru plaja. Dupa amiaza vizitam fostul templu regal, Pura Taman Ayun, continuand cu Tanah Lot ce înseamnă în limba balineză “pământ pe mare”. Templul se află pe o stâncă din apropierea țărmului, în Tabanan, la o distanță de aproximativ 20 de kilometri de Denpasar. Legenda spune că a fost construit în secolul XV de către preotul Nirartha. Este unul dintre cele șapte temple pe mare aflate în jurul Insulei Bali, închinate zeilor mărilor. Are puternice influențe hinduse, se spune ca templul e păzit de șerpi veninoși, care împiedică accesul intrușilor și al spiritelor malefice. Intoarcere pentru cazare in Bali. 

                    

                                                                                                                  

Ziua 12. BALI - SINGAPORE

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala la cele mai populare statiuni Kuta, Leigan sau Canggu, situate in imediata apropiere a orasului Denpasar, unde va puteti bucura de plaje exotice si peisaje mirifice cu numeroase restaurante, cluburi si magazine de artizanat situate la tot pasul. Transfer la aeroport pentru zbor Singapore. Cazare in Singapore.     

                                                                       

Ziua 13.SINGAPORE

Mic dejun. Ne pregătim pentru o incursiune în această minunată metropolă în care vom găsi o perfectă îmbinare între nou şi tradiţional, un rezultat al coexistenţei în timp şi spaţiu a istoriei cu prezentul, un loc în care modernismul este dus la scară de artă , iar tradiţia este puternic înrădăcinată, iar stilul de viaţă este alert şi incitant. Odată intraţi în ritm , începem un tur al  cartierului Colonial , pentru a admira Padang – districtul afacerilor din Singapore, Teatrul Esplanade - clădire situată în Golful Marina Bay . Arta este spectaculos manifestată la tot pasul prin spectacole, spiritualitatea crează personaje care vă vor impresiona cum ar fi creatura imaginară cu cap de leu şi trup de peşte , ce reprezintă originile umile ale oraşului ca sat pescăresc, cartierele sunt diversificate şi pline de exotism, astfel că vom pătrunde pe rând în Cartierul Little India, Chinatown cu oprire la Fabrica de Bijuterii , faimoasa Grădină Botanică , care şi-a câştigat titlul de “cea mai frumoasă Jungla urbană din Asia “. După această vizită veţi avea timp liber la dispoziţie pentru a vă plimba în această minunată metropolă. Seara cazare la hotel în Singapore

 

Ziua 14. SINGAPORE

După micul dejun, vă invităm să descoperiţi Singapore într-o vizită individuală  sau excursie opţională în Insula Sentosa , unde vom descoperi plaje întinse cu nisip fin auriu , vegetaţie luxuriantă, spa-uri renumite la nivel mondial, reşedinţe luxoase si impresionante  terenuri de golf . Dacă vă hotărâţi să porniţi în acestă incursiune exotică , veţi descoperi o uimitoare privelişte asupra oraşului încă de la plecarea din Singapore, deoarece vom traversa cu telecabina de pe Muntele Faber  până pe Insula Sentosa. Odată ajunşi aici , vă puteţi relaxa pe nisipul auriu şi veţi putem înota în apele turcoaz ce scaldă aceste plaje. Seara retur în Singapore pentru cazare.

 

Ziua 15. SINGAPORE  “Maraton” de Shopping 

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, in aceasta ultima zi va veti bucura de timp liber pentru a putea alege fara graba o multime de cadouri pentru cei dragi. In jurul orei 23:00 , transfer spre aeroport pentru zborul catre Doha. Noapte la bord 

                                                                               

Ziua 16. BUCUREŞTI 

După escală la Doha, continuăm zborul spre Bucureşti, unde ajungem în cursul dimineţii.                                                                                                                                              




DATE  DE  PLECARE

PRET (loc in cam. Dbl)

Supliment SINGLE

 

28.10.2014 si 28.04.2015

2385     2185

515

Grup minim 20 pers.

 

 

Program informativ de zbor:

DUS: Buc. – OTOPENI cursa QATAR                    decolare ora 17:25                    Aterizare DOHA            22:55

          DOHA cursa QATAR                                    decolare ora 00:50                    Aterizare SINGAPORE  13:20

 

INTORS: SINGAPORE cursa QATAR                           decolare ora 02:00                   Aterizare DOHA            05:00

                DOHA cursa QATAR                                    decolare ora 08:25                    Aterizare OTOPENI       12:30

 



Include

• zbor Bucuresti- Singapore si retur. Clasa econom, cu Qatar. Compania aeriana poate modifica orarul de zbor
• transport cu autocar / microbuz local cu aer conditionat;
•13 cazari cu mic dejun + CINA la hoteluri de 4 si 5 stele;
• zboruri locale : Kuala Lumpur - Jakarta, Jakarta- Jogyakarta, Jogyakarta- Denpasar, Denpasar (Bali)– Singapore;
• biletele de intrare la obiectivele turistice din program;
• ghid din partea agentiei si ghid local pt. vizite conf. program



Servicii neincluse

• taxe de aeroport pt. zboruri internationale 395 € (se pot modifica)
• zboruri locale 285 € (se pot modifica)
• taxa de viza Indonezia 35€ (se achita la inscriere)
• tips 40 €, (se achita la inscriere)
• asigurarea medicală si cea storno (optionala);
• excursiile si activitatile optionale, toate minim 15 pers.



Alte Informatii

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
sunt necesare următoarele acte: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei cu 2 pagini libere, 1 fotografie recentă tip pasaport, talon de pensie sau adeverinţă de salariu în care să se precizeze datele de identificare, funcţia, numărul contractului de muncă (sau extras de cont în loc de adeverinţă) formular de viză completat. Agenţia nu este răspunzătoare pt. cazul în care autorităţile refuză vreunui turist aplicarea vizei. Obţinerea vizei nu necesită prezenţa personală la sediul consulatului, însa, acesta îşi rezervă dreptul de a chema la interviu orice persoană care aplică pentru viză.

OBSERVATII:
• Programul poate fi modificat in anumite conditii obiective respectand perioada, itinerarul si serviciilor oferite initial.
• Viza se obtine in minim 5 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului. Actele se vor depune la sediul agentiei la maxim 3 zile de la inscriere, nu mai tarziu de 12 zile inaintea plecarii. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente serviciilor comandate la momentul aplicarii pentru viza. Obtinerea vizei un necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru obtinerea vizei.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, resprectiv de Ambasadele tarilor de destinatie; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de Ministerul de resort al tarii de destinatie
• Taxele de aeroport si taxa de viza pot fi modificate de agentie in situatia impunerii acestui lucru de catre compania aeriana, respectiv Ambasada tarii de destinatie
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar; in situatia modificarii cu mai mult de 2% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.
• Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor.
• Asezarea in autocarele locale se face in ordinea inscrieri, incepand cu bancheta a doua.

NOTA: Pentru grupuri intre 15 si 20 persoane se percepe un supliment de 85 euro.
Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic. Ordinea cazărilor şi vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program. Compania de turism nu poate fi făcută răspunzatoare pentru astfel de situaţii , ce nu pot fi depistate anterior plecării.




Cerere oferta