LiveZilla Live Help
Adulti      CopiiDus    Dus-Intors

Abonare Newsletter

565 Eur
100 € *
Circuit Israel- Iordania - 7 zile / 6 nopti Plecari din Bucuresti
  • twit
  • google
  • facebook
  • Yahoo!
  • linkedin
  • myspace


Servicii:


ISRAEL - IORDANIA circuit 7 zile / 6 nopti

Plecari din BUCURESTI

 

Tel Aviv – Caesarea – Haifa – Nazareth – Tabor – Petra – Bethlehem –

Ein Karem – Marea Moarta –Ierusalim – Jaffa – Tel Aviv

 

775 euro+ taxe (7 zile / 6 nopti)

 

 

 

 

Ziua 1: Bucuresti – Tel Aviv – CAESAREA – HAIFA – NAZARETH

Decolare din Bucuresti. Sosire pe aeroportul ”Ben Gurion” din Tel Aviv. Vizita Caesarea, orasul port antic construit de regele Irod, unde vom vedea apeductul roman (optional se vizitează ruinele orasului roman cu amfiteatrul si hipodromul rămase din secolul II si Orasul cruciat: aproximativ 12 usd/persoană - se achită la fata locului). Privire panoramica asupra orasului Haifa,al treilea oras ca marime al Israelului si oras port, la poalele Muntelui Carmel. Ne îndreptăm spre Nazareth, unde Domnul Iisus a copilărit si a trăit cu Iosif si Maria. Vom vizita Biserica cu Hramul ”Sf.Arhanghel Gavriil” (Izvorul Fecioarei Maria), Catedrala ”Bunei Vestiri” (ruinele casei Fecioarei Maria) si ruinele Atelierului de tâmplărie al Sfântului si Dreptului Iosif. Cină si cazare în Kibbutz.

Ziua 2: TABOR - PETRA   

Mic dejun. Urcam pe Muntele TaborIcoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria – ”Trandafirul cel nevestejit” si  locul Transfigurării Domnului. Traversare Iordania. Cină si cazare în Petra.

Ziua 3: PETRA - BETHLEHEM

Mic dejun. Vizitarea “oraşului pierdut” Petracu fascinantele faţade sculptate în piatră. Cea mai mare atracţie turistică a Iordaniei este cetatea Petra, un important vestigiu din perioada Regatului Nabateean. Săpat în piatră roz, Petra este cunoscut şi sub denumirea de „Red Rose” şi nu este încă descoperit în totalitate. Petra este genul de oraş care de obicei există doar în imaginaţie. Oraşul a fost „uitat” timp de 1000 ani şi a fost redescoperit în anul 1812. Situat într-un canion adânc, accesul în oraş se face prin speldidul defileu colorat în 11 nuanţenaturale. Se viziteaza: defilleul Siq, Tezaurul (Al Khazneh), strada fatadelor, mormintele nabateene, teatrul roman, biserica bizantină, strada coloanelor, Nymphaeum, Marele Templu, Templul Leilor inaripati, Qasr Al Bint, Mormantul Leului, locul sacrificiului, mormantul soldatului triclinium. Întoarcere în Bethlehem pentru cină si cazare. 

Ziua 4: BETHLEHEM – EIN KAREM

Mic dejun. In Bethlehem - locul unde Domnul Iisus s-a născut - vom vizita Câmpul păstorilor evrei, unde acestia au fost anuntati de către Arhanghelul Gavriil despre nasterea Domnului Iisus Hristos ; Biserica Nasterii Domnului Iisus (ridicată peste Grota si locul unde s-a aflat ieslea, în care a fost asezat Pruncul Iisus după nastere) si Ein Karem. Cină si cazare in Bethlehem.

 

Ziua 5: MAREA MOARTA

Mic dejun. Plecare spre Marea Moarta - timp liber pentru relaxare, scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice. Cină si cazare in Bethlehem.

Ziua 6: IERUSALIM

După micul dejun, parcurgem Via Dolorosa (Drumul Crucii) cu cele 14 opriri. Ne continuăm drumul până la Muntele Căpătânii (Golgota) unde vom vizita Biserica Sfântului Mormânt (ne rugăm pe Golgota, la Piatra Ungerii, la locul unde a fost descoperită Sfânta Cruce, în Capela Sfântului Mormânt). Vizitam Zidul Plângerii – singurul rămas după distrugerea celui de-al doilea Templu al Domnului. Urmeaza o privire panoramică asupra Ierusalimului de pe Muntele Maslinilor (locul Înăltării Mântuitorului la cer). Vom vizita apoi Capela Înăltării Domnului Iisus la cer, Paraclisul celei de-a doua aflări a Capului Sfântului Ioan Botezătorul si Biserica ”Pater Noster”, apoi vom cobora pe Calea Duminicii Floriilor până la Biserica ”Dominus Flevit” (locul de unde Domnul Iisus, privind Cetatea Ierusalimului, a deplâns soarta acesteia si a prezis “pustiirea” ei). Continuăm vizita cu Grădina Ghetsimani (unde se pot vedea urmasii măslinilor care au fost martorii rugăciunii Domnului Iisus Hristos). Vizităm apoi Biserica ridicată deasupra Mormântului Maicii Domnului din Grădina Ghetsimani, ne rugăm cu smerenie la Icoana Făcătoare de Minuni a Fecioarei Maria Ierusalemitita (în interiorul Bisericii se află Paraclisul Sfintilor Părinti Ioachim si Ana - părintii Maicii Domnului si Paraclisul Sfântului si Dreptului Iosif) si apoi ne rugăm în Grota din Grădina Ghetsimani. Cină si cazare in Ierusalim.

Ziua 7: TEL AVIV – JAFFA

Mic dejun. Deplasare spre Tel Aviv – tur de oras si Jaffa. In limita timpului disponibil, se poatevizita Biserica Sfântului Petru, Biserica Sfântului Arhanghel Mihail si ”Podul Dorintelor”. Plecare spre Aeroportul ”Ben Gurion” din Tel Aviv pentru decolare spre tara.

  

Plecari 2015 din BUCURESTI: 16.10; 13.11.2015

Plecari 2016 din BUCURESTI: 22.01; 19.02.2016

 

Pret: 775 euro / persoana in camera dubla

Supliment single: + 225 euro

Reducere copil sub 12 ani, cazat in camera cu 2 adulti: - 95 euro

 Include

- bilet de avion din Bucuresti – Tel Aviv - Bucuresti
- serviciul de asistenta si intampinare la sosirea pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv
- transport local cu autocar/minibus modern, climatizat, wi-fi (in functie de numarul de participanti)
- 6 nopti cazare cu mic dejun si cina bufet la hoteluri 3*/4* (1 noapte Kibbutz Tiberias + 1 noapte Petra + 3 nopti Bethlehem + 1 noapte Ierusalim)
- taxe de viza Iordania
- vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
- ghid local in limba romanaServicii neincluse

- taxe de aeroport 140 euro/persoana (obligatorii, se achita la agentie)
- bacsisuri pentru ghid si sofer (recomandat 35 euro/pers – se achita ghidului la fata locului)
- asigurarea Travel (medicala si storno): 47 ron/pers (optionala dar recomandata, se solicita la rezervare)
- orice fel de intrari la alte obiective decat cele prevazute in program
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mese; cheltuieli de ordin personal
- excursiile optionaleAlte Informatii

GRUP MINIM: 40 persoane / plecare.
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru grup mai mic: 30-39 pers = 50 euro/pers; 21-29 pers = 80 euro/pers. Acest supliment se va achita cu 21 zile ininte de plecare, doar in cazul in care nu s-a intrunit minimum de persoane afisat initial. In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba, data de plecare, linia aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor.

Orar de zbor informativ (ore locale):
- 13.11.2015 & 22.01, 19.02.2016 (Elal): Bucuresti 11.00 – 13.35 Tel Aviv 17.40 – Bucuresti 20.35
- 16.10, 13.11.2015 & 22.01, 19.02.2016 (Tarom): Bucuresti 06.00 – 08.30 Tel Aviv 20.05 – Bucuresti 22.50

Observaţii:
• Documentele necesare: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii şi asigurare medicală.
• Programul pe zile (ordinea vizitelor sau ordinea/locul cazarilor) poate fi modificat, cu pastrarea vizitelor mentionate in program.
• Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să parăsească teritoriul propriu. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricaui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.
• Copiii sub 18 ani care călătoresc doar cu unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al părintelui care nu însoţeşte minorul, obţinut la notariat. Copiii sub 18 ani care călătoresc neînsoţiţi de nici unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinţi, obţinut la notariat, iar adultul însoţitor trebuie să prezinte cazierul judiciar. Detalii pe www.politiadefrontiera.ro
• Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare. Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
• Taxele de aeroport si de combustibil pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora fiind comunicata la momentul emiterii biletului de avion. Turistii au obligatia de a achita aceste taxe suplimentare anuntate, inainte de inceperea calatoriei.
• Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
• Tarifele sunt calculate in Euro. In caz ca paritatea Euro/Usd scade sub 1,1 tariful se recalculeaza.
• Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar .
• Tariful este valabil in limita locurilor disponibile si se poate modifica in functie de sezonalitate
Cerere oferta