LiveZilla Live Help




Adulti      Copii











Dus    Dus-Intors

Abonare Newsletter

565 Eur
100 € *
CIRCUIT CHINA 2014 - Zgarie-norii din Shanghai, Soldatii de teracota, Marele Zid
 • twit
 • google
 • facebook
 • Yahoo!
 • linkedin
 • myspace


Servicii:


ImagineCHINA 2014

Zgarie-norii din Shanghai, Soldatii de teracota, Marele Zid

 

SHANGHAI – XI’AN – BEIJING

 

Perioada: 2 – 12 mai 2014

                                           11 zile / 9 nopti

 

 

 

Ziua 1: BUCURESTI – SHANGHAI

                 Intalnire cu insotitorul de grup la ora 15:30, la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala KLM cu destinatia Beijing, decolare la ora 17:30. Schimbarea cursei la Amsterdam.

Ziua 2: SHANGHAI – Parisul Estului

                 Sosire la Shanghai  la ora 14:05. Transfer cu autocarul de la aeroport in Shanghai - oras cosmopolit, care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vom face un tur de oras. Vizita va cuprinde Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cina si cazare in Shanghai, hotel 3*.

Ziua 3: SHANGHAI

            Mic dejun. Vom continua sa descoperim orasul si atractiile sale: Gradiniile Yuyuan, Centrul Vechi al orasului, Templul lui Buddha de jad, Turnul Jinmao si cosmopolita Strada Nanjing. Atat pranzul cat si cina vi se vor servi la restaurante locale.

Ziua 4: SHANGHAI – ZHUJIAJIAO - XI’AN (calatorie cu trenul de noapte)

            Mic dejun. Vizitarea orasului Zhujiajiao, construit pe apa, si intrare la muzeul local. Transfer catre gara din Shanghai. Cina se va servi mai devreme. Calatorie pe durata noptii cu trenul in cuseta de 4 persoane catre Xi’an.

Ziua 5: XI’AN

            Sosire si cazare in Xi’an, fosta capitala imperiala, orasul etern, numit Chang’an in antichitate, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben. Cu o istorie de 3 000 de ani, Xi’an a fost capitala pentru 13 dinastii chineze, echivaland in faima vechi capitale precum Atena, Cairo sau Roma. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Astazi vom face un tur in cadrul caruia vom vizita Pagoda Gastei Salbatice, care reprezinta una din cladirile remarcabile din Xi’an, aflata in interiorul templului Da Ci’en construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspandit budismul in China). Continuam cu Vechiul Zid al Orasului si Muzeul de Istorie. Cazare in Xi’an la hotel de 3*.

Ziua 6: XI’AN

Mic dejun, dupa care incepem o noua zi de vizite. Vizitam mai intai Marea Moschee. Vom continua cu o excursie la celebra Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Huagandi, una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale sec. XX, un sit al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. In jur de 8000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropați in anul 210 î.Hr., ca o „armata a spiritelor”, menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat.Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Xi’An.

Ziua 7: XI’AN - BEIJING

            Dimineata vom lua trenul expres catre Beijing. Sosire in jurul orei pranzului. Se va servi pranzul la restaurant local. Vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Cazare la hotel 3* si cina la un restaurant local.

Ziua 8: BEIJING

               Dupa micul dejun, incepem o  excursie de o zi, care va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Cina se va servi la un restaurant local.

Ziua 9: BEIJING

            Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp) si a Palatului de Vara ( constructie aflata la 12 km de Beijing, situata pe malul lacului Kunming). Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale.

Ziua 10: BEIJING

Mic dejun. Vizitarea Templului Lama (cunoscut ca si “Palatul Pacii si Armoniei”), templu si manastire pentru calugarii budisti. Cladirea incorporeaza armonios atat stilul chinez Han cat si pe cel tibetan. Ne vom continua ziua cu o oprire in bazar, unde va puteti delecta cu o varietate de produse. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale.

Ziua 11: BEIJING – BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata transfer la aeroportul din Beijing, la ora 08:00. Plecare spre Bucuresti cu compania KLM via Amsterdam, la ora 11:05. Sosirea la Bucuresti este prevazuta in cursul noptii, la ora 00:25.

 

PRET / persoana (loc in camera dubla):1165 EURO

Supliment camera single: 250 EURO; Reducere a treia persoana in camera dubla : 30 EURO

 

 

 

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul, compania KLM Bucuresti – Shanghai si Beijing – Bucuresti (schimbarea cursei la Amsterdam)
 • 1 noapte transport cu trenul de noapte Shanghai-Xi’An (cuseta pentru 4 persoane)
 • tren expres de la Xi’An la Beijing
 • 8 nopti cazare la hoteluri de 3*: 2 nopti Shanghai, 2 nopti Xi’An, 4 nopti Beijing
 • pensiune completa (preparatele au specific chinezesc)
 • transport cu autocar local pe circuit
 • vizite si  intrari la obiectivele turistice
 • ghid local pentru vizite
 • insotitor roman de grup

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

02.05 BUCURESTI 17:30 – AMSTERDAM 19:25 / 21:30 – SHANGHAI 14:05 (pe 03.05)

12.05 BEIJING 11:05 – AMSTERDAM 15:20 / 20:45 – BUCURESTI 00:25 (pe 13.05)

 

 NU SUNT INCLUSE:

 • taxele de aeroport = 445 EURO – se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata inainte de plecare cu cca 2 saptamani, la emiterea biletelor si dupa obtinerea vizei
 • taxa de viza si procesare acte = 70 EURO
 • bacsis pentru soferi si ghizi locali = 30 USD, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in China
 • asigurarea medicala de calatorie (obligatorie): ~ 36 lei/persoana (pentru persoane pana la 65 de ani);
 • asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost informativ asigurare storno + medicala: 64 lei/persoana, pentru persoane pana la 65 ani);

 

 

GRUP MINIM:

25 persoane. Pentru grup 21-24 persoane se percepe un supliment de 50 euro/persoana. Pentru grup 16-20 persoane se percepe un supliment de 85 euro/persoana.

 

 

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:

5 saptamani inaintea plecarii

 

CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE:

20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;
80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

 

 

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:

pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / o fotografie tip pasaport / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / formular completat

 

 

Transferuri din provincie la / de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;

- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;

- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;

- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;

- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

 

OBSERVATII:

conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / in cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente momentului la care s-a aplicat pentru viza / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile de resort din China / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta va prezenta la trecerea frontierei cazier judiciar / taxele de aeroport si taxa de viza pot fi modificate de agentie in situatia impunerii acestui lucru de catre compania aeriana, respectiv Ambasada Chinei / distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare si o carte de credit personala, drept garantie pentru cheltuieli personale / oferta a fost  calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna octombrie 2013; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful / agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure / agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor (cu minim 30 zile inainte de data plecarii) / asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.



Include

- transport cu avionul, compania KLM Bucuresti – Shanghai si Beijing – Bucuresti (schimbarea cursei la Amsterdam)- 1 noapte transport cu trenul de noapte Shanghai-Xi’An (cuseta pentru 4 persoane)- tren expres de la Xi’An la Beijing- 8 nopti cazare la hoteluri de 3*: 2 nopti Shanghai, 2 nopti Xi’An, 4 nopti Beijing- pensiune completa (preparatele au specific chinezesc)- transport cu autocar local pe circuit - vizite si intrari la obiectivele turistice- ghid local pentru vizite- insotitor roman de grup



Servicii neincluse

- taxele de aeroport = 445 EURO – se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata inainte de plecare cu cca 2 saptamani, la emiterea biletelor si dupa obtinerea vizei
- taxa de viza si procesare acte = 70 EURO
- bacsis pentru soferi si ghizi locali = 30 USD, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in China
- asigurarea medicala de calatorie (obligatorie): ~ 36 lei/persoana (pentru persoane pana la 65 de ani);
- asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost informativ asigurare storno + medicala: 64 lei/persoana, pentru persoane pana la 65 ani);




Cerere oferta