LiveZilla Live Help
Adulti      CopiiDus    Dus-Intors

Abonare Newsletter

565 Eur
100 € *

 

NU CALATORI FARA ASIGURAREA MEDICALA !

 

Pentru a va proteja de evenimente neprevazute precum accidente, boala, anularea calatoriei sau pierderea bagajelor, va recomandam sa va alegeti unul din pachetele de asigurare medicala oferite de Rock'N'Roll Travel  in colaborare cu German Roamnian Assurance ( Gerroma).

 

Cumperi asigurarea de vacanta  ON LINE  si ai 5% reducere!    CLICK AICI!

Simplu si rapid!

Cum comand polita de asigurari de calatorie in 3 pasi?

 

PASUL 1:  Pentru a afla preturile asigurarii medicale de calatorie trebuie sa ne dai cateva informatii:

- data de plecare si de intoarcere;

- destinatia;

- data de nastere a asiguratului - pentru a gasi cele mai potrivite planuri de asigurare.

  La teritoriul asigurat poti opta pentru o singura tara din Europa sau pentru oricare din zonele:

  - Europa - asigurarea ta este valabila si pe drumul spre destinatie;

  - Turcia - asigurarea ta este valabila in Turcia, inclusiv partea asiatica;

  - Turcia + Europa - asigurarea este valabila in Turcia si in toata Europa, incluzand drumul pana la destinatie;

  - Schengen - asigurarea este valabila in toate tarile din spatiul Schengen;

  - Toate tarile lumii mai putin SUA, Canada, Israel sau Africa de Sud - asigurarea ta are valabilitate in toata lumea, mai putin tarile respective;

  - Toate tarile lumii - asigurarea ta este valabila oriunde in lume;

    

   PASUL 2: Dupa ce ai completat corect informatiile apasa pe butonul de "Preturi si planuri de asigurare".

   Pentru ca avem nevoi diferite, ai la dispozitie mai multe planuri de asigurare si poti sa alegi asigurarea potrivita calatoriei tale:

   - daca iti place sa te distrezi si sa faci sport, ai nevoie de o asigurare Adventure care acopera si riscul accidentarii in timpul practicarii sporturilor extreme.

   - daca te duci sa muncesti in strainatate, asigurarea Work acopera si riscul accidentelor de munca

   - daca te duci sa te plimbi sau te duci la shopping in strainatate, ai nevoie de asigurarea Standard sau de asigurarea Economic.

   - pentru calatoriile in care schimbi continentul sau clima, ai nevoie de asigurarea Premium sau de asigurarea Supreme.

    Conditiile de asigurare specifice fiecarui plan de asigurare le gasesti in partea de jos a tabelului, in dreptul "Contractului de asigurare". Documentul este cu caracter informativ. Dupa finalizarea platii vei primi polita de asigurare si conditiile anexate politei respective pe email.

     

    PASUL 3:  Cum cumpar?

    Dupa ce ai ales planul de asigurare potrivit, apasa butonul "Cumpara" din dreptul asigurarii. Se va deschide formularul in care colectam informatiile despre asigurat si despre platitor.

    Cum completez?

    Pasul 1 - Informatii despre asigurat:

    Numele si prenumele asiguratului reprezinta persoana asigurata. Polita de asigurare va contine numele si prenumele. Este important sa scrii mai intai numele de familie si apoi prenumele.

    Actul de identitate al asiguratului este documentul cu care asiguratul se legitimeaza, nu actul cu care calatoreste in strainatate. Trebuie sa introduci seria si numarul cartii de identitate nu pasaportul! Daca asiguratul este minor, scrie actul de identitate al parintelui sau tutorelui legal.

    Domiciliul asiguratului - avem nevoie doar de judetul si localitatea de resedinta a asiguratului (adresa din buletin).

    Adresa de e-mail - este foarte important sa o introduci corect. Pe aceasta adresa de e-mail vei primi polita de asigurare si conditiile de asigurare.

    Numarul de telefon este necesar doar pentru a fi contactat in cazul unor probleme cu plata electronica. Nu te vom spama cu telefoane sau sms-uri nedorite!

    Pasul 2 - Informatii despre platitor

    Daca platitorul este diferit de persoana asigurata, iti recomandam sa introduci datele platitorului exact asa cum sunt scrise pe card, inclusiv actul de identitate, adresa de email si telefonul. Pe adresa de e-mail a platitorului vor fi trimise chitanta de plata si confirmarea tranzactiei electronice.

    Daca asiguratul si platitorul sunt aceeasi persoana poti sa treci mai departe la pasul 3 - finalizarea comenzii si plata.

    Pasul 3 - Finalizarea comenzii si plata

    Poti plati cu cardul sau prin virament bancar. Optiunea de plata prin transfer bancar este disponibila numai pentru asigurarile ce intra in valabilitate peste 7 zile de azi.

    In functie de perioada asigurata vei avea butonul de "Plata cu card bancar" si butonul "Plata prin transfer bancar".

     

    PLATA ONLINE PRIN CARD BANCAR

    Daca alegi plata cu cardul bancar vei fi redirectionat catre pagina ePayment care contine formularul de plata securizat pentru comanda ta. Tot ce trebuie sa introduci acolo este numarul cardului, numele exact cum apare pe card, luna si anul expirarii si codul CVV/CVV2 - scris pe spatele cardului, ultimele 3 cifre din dreptul locului de semnatura.

    Procesarea datelor se face in mod exclusiv pe serverele ePayment. www.asiguraridevacanta.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau. Indiferent de valuta pe care o ai un cont, tranzactiile se fac in lei la cursul bancii tale.

    Dupa ce ai introdus corect datele, apasa butonul "Plateste acum". Plata va intra in procesul de autorizare ePayment. Poti plati asigurarile cu cardul, in conditii de maxima siguranta, fara comision de procesare si fara sa pierzi timp pretios. Autorizarea platii se face foarte rapid si in maxim 10 minute primesti gratuit polita de asigurare pe adresa de e-mail specificata.

    Poti plati cu orice tip de card emis sub sigla VISA sau MASTERCARD.

     

    ImagineImagineImagineImagine

    Imagine

     


    ASIGURA-TE ON LINE SI AI REDUCERE 5%  CLICK AICI!