LiveZilla Live Help




Adulti      Copii











Dus    Dus-Intors

Abonare Newsletter

565 Eur
100 € *

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Rock 'n' Roll Travel este operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare: 20738


Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C.ROCK 'N' ROLL TRAVEL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in continuare, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este inregistrarea si transferul datelor personale ale clientilor/potentialilor clienti,  pentru:

-  a transmite oferte, mesaje publicitare si de marketing;

-  rezervari/emiteri de bilete de avion, vouchere pentru hotel, rent a car, rezervari de vacante si orice alte servicii cu caracter turistic comandate;

-  a ne asigura ca pagina web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;

-  a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistemul on-line si de a va furniza servicii suplimentare (modificari de program, ruta, program de operare, oferte suplimentare,etc.);

-  a va informa prin posta si telefonic, prin SMS sau orice alte mijloace electronice de comunicare, cu privire la promotiile initiate de S.C. ROCK 'N' ROLL TRAVEL SRL sau de firmele partenere.
             De asemenea, mentionam ca S.C. ROCK 'N' ROLL TRAVEL SRL nu va utiliza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in alte scopuri decat cele specificate mai sus, exceptand cazul in care se precizeaza expres si in scris acel scop, si pentru care s-a primit acordul dumneavoastra in prealabil.
              Furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare indeplinirii sarcinilor de serviciu. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a ne derula activitatea profesionala.

In cazul in care datele solicitate nu sunt furnizate, S.C. ROCK 'N' ROLL TRAVEL SRL  isi rezerva dreptul de a nu efectua anumite operatiuni solicitate de catre persoanele vizate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: tour-operatorilor parteneri si furnizorilor de servicii turistice din tara si strainatate.

Pentru calatoriile care sunt efectuate la orice destinatie, turistii  vor furniza operatorului de date cu caracter personal urmatoarele date: numele si prenumele, sexul, cetatenia, semnatura, telefon/fax, adresa de domiciliu/resedinta, e-mailul. Pentru copii, se solicita data nasterii.

Pentru calatoriile cu destinatia Anglia/USA sunt necesare o serie de date suplimentare solicitate de autoritatile britanice/americane, dupa cum urmeaza: tip document de calatorie, tara emitenta, data expirarii, seria si numarul documentului de calatorie, o adresa si orasul de destinatie.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SC ROCK 'N' ROLL TRAVEL SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, protejate de parola. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.

 Persoanele vizate beneficiaza de drepturile prevazute de Legea 677/2001 pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC ROCK 'N' ROLL TRAVEL  SRL.